Adopta si ajuta animalele
Bookmarking social
Pastrati adresa Adopta si ajuta animalele! pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa ANU-Animals Need Us pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pisicuta lovita de masina, de Craciun!
Pagina 1 din 1
Pisicuta lovita de masina, de Craciun!
26 decembrie 2010:
Lovita de masina a 2 a zi de Craciun si lasata sa zaca mai bine de 4 ore.Cu ultimele puteri a incercat sa se tarasca in locul unde stia ca primeste de mancare!Dar din pacate nu a mai ajuns pana acolo, s-a oprit in mijlocul drumului, nu a mai avut putere sa meraga mai departe!Dupa 4 ore de suferinta cineva s-a indurat si de ea si a luat-o din mijlocul drumului...incercand sa gaseasca o solutie pt ea!
Am fost la doctor, pe cae l-am chemat de acasa, unde i s-a fct radiografie si tratament, oamnenii au adunat 190 lei cat a fost costul tratamentului , fara ajutorul lor nu am fii putut.
Dar in continuare are nevoie de tratament si caldura pt a se reface pt ca este destul de grav!
are soldul dislocat si ,multe alte probleme mici, care si ele necesita tratament.
Este lovita destul de tare si la piciorulsele din spate.Din pacate inca nu poate sta pe ele!
Pe masa asteptand radiografia:
Radiografia(vestu deloc bune)-fara operatie nu se va putea reface :
Lovita de masina a 2 a zi de Craciun si lasata sa zaca mai bine de 4 ore.Cu ultimele puteri a incercat sa se tarasca in locul unde stia ca primeste de mancare!Dar din pacate nu a mai ajuns pana acolo, s-a oprit in mijlocul drumului, nu a mai avut putere sa meraga mai departe!Dupa 4 ore de suferinta cineva s-a indurat si de ea si a luat-o din mijlocul drumului...incercand sa gaseasca o solutie pt ea!
Am fost la doctor, pe cae l-am chemat de acasa, unde i s-a fct radiografie si tratament, oamnenii au adunat 190 lei cat a fost costul tratamentului , fara ajutorul lor nu am fii putut.
Dar in continuare are nevoie de tratament si caldura pt a se reface pt ca este destul de grav!
are soldul dislocat si ,multe alte probleme mici, care si ele necesita tratament.
Este lovita destul de tare si la piciorulsele din spate.Din pacate inca nu poate sta pe ele!
Pe masa asteptand radiografia:
Radiografia(vestu deloc bune)-fara operatie nu se va putea reface :
linuta21- Moderator
Puncte de merit : 5637
Reputatie : 0
Data nasterii : 21/02/1985
Data de inscriere : 15/11/2010
Varsta : 39
Localizare : Brasov
Re: Pisicuta lovita de masina, de Craciun!
27 decembrie 2010:
Ne-am intors de la doctor, pisicuta e mai bine fata de ieri , are sanse sa supravietuiasca, dar are nevoi de ajutorul nostru pt tratamente si operatie!peste o saptamana daca totul decurge bine va putea fii operata la sold, pt ca in moment...ul de fata nu isi poate folosi piciorusele din spate!
Are nevoie de caldura si de tratament zilnic pana la operatie,si pastilute pt durere din pacate, dar incet incet sa speram ca se va reface! un ochisor nu il inchide pt ca nu poate, dar si acesta e tratat.
Marginile gurii au fost perforate de coltii ei de sus, care acum unul e jumate si celelalt un sfert, mai are rani pe picioarele din fata si sub barbie.
Ne-am intors de la doctor, pisicuta e mai bine fata de ieri , are sanse sa supravietuiasca, dar are nevoi de ajutorul nostru pt tratamente si operatie!peste o saptamana daca totul decurge bine va putea fii operata la sold, pt ca in moment...ul de fata nu isi poate folosi piciorusele din spate!
Are nevoie de caldura si de tratament zilnic pana la operatie,si pastilute pt durere din pacate, dar incet incet sa speram ca se va reface! un ochisor nu il inchide pt ca nu poate, dar si acesta e tratat.
Marginile gurii au fost perforate de coltii ei de sus, care acum unul e jumate si celelalt un sfert, mai are rani pe picioarele din fata si sub barbie.
linuta21- Moderator
Pana la anu nu mai face injectii, acum e tratata cu sirop suport nutritiv pt recuperare si in curand va putea fii si operata!!! Multumim tuturor care ne-au sprijitit pt pisicuta, fara ajutorul vostru nu am fi putut salva aceasta pisicuta careia noi i-am spus Stela(Steluta)
Asa merge ea la doctor:
Bonuri cheltuieli:
27 decembrie(35 lei)
30 decembrie (85 lei)
Sirop pt Stela(asa i-am spus noi)-suport nutritiv pt recuperare
Si Steluta inapoi in pat la Ildi :
Asa merge ea la doctor:
Bonuri cheltuieli:
27 decembrie(35 lei)
30 decembrie (85 lei)
Sirop pt Stela(asa i-am spus noi)-suport nutritiv pt recuperare
Si Steluta inapoi in pat la Ildi :
linuta21- Moderator
A inceput din nou tratamentul, si poate saptamana asta va fii si operata!
Sa-i tineti pumnii!!!
Sa-i tineti pumnii!!!
linuta21- Moderator
linuta21- Moderator
Vesti bune !
Steluta a fost operata ieri 13 ianuarie 2011- cu succes , se va reface in totalitate, va merge normal, aproape ca nici nu se va observa ca a fost operata sau ca avut soldul rupt .
Singurele probleme care raman si pt care nu prea se poate face nimic sunt ochiul (cu care probabil nu va mai vedea) si urechiusa(cu care nu aude).
In rest va fii ca orice alta pisica
Poze inainte de operatie:
Bon operatie+ supliment nutritiv pt recuperare-Vyo veterinary(cost operatie 350 lei, cost Vyo- 35 lei=385 lei)
Steluta dupa operatie:
Ildi are grija de ea si o pazeste ca pe ochii din cap! Era foarte agitata cand ne-am intors, dar dupa ce Ildi s-a asezat langa ea, s-a calmat
Singurele probleme care raman si pt care nu prea se poate face nimic sunt ochiul (cu care probabil nu va mai vedea) si urechiusa(cu care nu aude).
In rest va fii ca orice alta pisica
Poze inainte de operatie:
Bon operatie+ supliment nutritiv pt recuperare-Vyo veterinary(cost operatie 350 lei, cost Vyo- 35 lei=385 lei)
Steluta dupa operatie:
Ildi are grija de ea si o pazeste ca pe ochii din cap! Era foarte agitata cand ne-am intors, dar dupa ce Ildi s-a asezat langa ea, s-a calmat
linuta21- Moderator
vesti bune!
Vesti bune despre Stela . Nenea doctoru a zis ca mai bine de atat nu se putea. Se vindeca excelent, va merge normal, va fii o pisica perfect normala, mai putin ca nu va vedea cu un ochi si nu va auzi cu una din urechiuse. In rest mediul in... care a stat(la Ildi) a ajutat-o exterm de mult cu recuperarea, faptul ca avut si alte animale langa ea iarasi a ajuta-o,faptul ca a fost alintat si iubita la fel. Chiar si medicul a spus excelent, cum s-a vindeca si cum se recupereaza, este incredibila viteza cu care se recupereaza. Am terminart cu vizitele la doctor pt aceasta operatie . Va multumim din suflet tuturor care ati fost alturi de ea si ati ajutat-o!!! Dupa ce isi va reveni aproximativ complet sa speram ca ii gasim si o casuta
Pune piciorul jos, calca pe el, se sprijina pe el, deci suntem pe drumul cel bun. Pisica care avea doar 50% sanse sa isi revina acum are 100% datorita voua celor care ati fost alaturi de ea!
Good news about Stela. The doctor told us today that she couldn't be better. She is healing excellently, she will walk normally and be a perfect healthy cat except she won’t see with one eye and won’t here with one of the ears. The environm......ent she lived in (in Ildi’s home) since the accident helped with her recovery and the fact that she had animals near her, she was loved and cared for were also extremely important. Even the doctor said that her recuperation has gone extremely well and fast. We are done with the visit at the vet for this operation. Thank you for all your support and help!! After she is fully recuperated we hope to find her a good home.
She already is stepping on the foot so she is on the right track. She only had 50-50% chanced after she was found, but thanks to all of you she now has 100% chances to be a normal cat.
Asa arata operatia dupa o saptamana! Cum a spus si doctorul excelent!
Pune piciorul jos, calca pe el, se sprijina pe el, deci suntem pe drumul cel bun. Pisica care avea doar 50% sanse sa isi revina acum are 100% datorita voua celor care ati fost alaturi de ea!
Good news about Stela. The doctor told us today that she couldn't be better. She is healing excellently, she will walk normally and be a perfect healthy cat except she won’t see with one eye and won’t here with one of the ears. The environm......ent she lived in (in Ildi’s home) since the accident helped with her recovery and the fact that she had animals near her, she was loved and cared for were also extremely important. Even the doctor said that her recuperation has gone extremely well and fast. We are done with the visit at the vet for this operation. Thank you for all your support and help!! After she is fully recuperated we hope to find her a good home.
She already is stepping on the foot so she is on the right track. She only had 50-50% chanced after she was found, but thanks to all of you she now has 100% chances to be a normal cat.
Asa arata operatia dupa o saptamana! Cum a spus si doctorul excelent!
linuta21- Moderator
Steluta s-a refacut bine , acum pormin in cauatre de casuta.
Dupa ce atrecut prin multe acum are nevoie de un loc unde sa traiasca linistita si iubita, unde sa fie alintata si adorata.
Dupa ce atrecut prin multe acum are nevoie de un loc unde sa traiasca linistita si iubita, unde sa fie alintata si adorata.
linuta21- Moderator
Subiecte similare
» Another Tomcat hit by car / Alt motanel lovit de masina
» Motanel superb lovit de masina, are nevoie de ajutor
» Pisicuta blanda si iubitoate cauta casuta(tricolora)
» Pisicuta Tricolora pt adoptie
» Cindy o pisicuta calico
» Motanel superb lovit de masina, are nevoie de ajutor
» Pisicuta blanda si iubitoate cauta casuta(tricolora)
» Pisicuta Tricolora pt adoptie
» Cindy o pisicuta calico
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum