Adopta si ajuta animalele
Bookmarking social
Pastrati adresa Adopta si ajuta animalele! pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa ANU-Animals Need Us pe site-ul dvs. de bookmarking social
3 ghemulete de blanita pt adoptie
Pagina 1 din 1
3 ghemulete de blanita pt adoptie
Cei trei pisoi s-au nascut din fericire, la caldurica, in camera bebelusului sorei mele. Deocamdata bebelusul nu doarme acolo, deci nazdravanii au avut noroc. Cu frigul asta, probabil nu ar fi rezistat acolo unde au culcusul pisicile adulte.
Mama lor a fost a unei persoane care nu a fost suficient de responsabila si care a parasit pisicuta la munca, chiar inainte ca ea sa fete. Persoana a plecat in delegatie si a lasat pisicuta fara adapost, la cheremul cainilor aciuati la munca. Sora mea si sotul ei s-au hotarat sa o adopte iar acum cauta stapani pt pisicutzi. Pisicuta o sa ii intarce cat de curand, moment cand pisicutzii vor fi dati spre adoptie iar pisicuta va fi sterilizata.
Pisicutii au 6 saptamani, sunt deparazitati intern si extern si vaccinati cu primul vaccin (cu carnet de sanatate). Toti stiu sa faca la litiera si sunt foarte jucausi, sanatosi si scumpi.
Tarcatica este fetita si o sa fie data cuiva care este de acord sa o sterilizeze la varsta potrivita astfel incat sa nu dea nastere unor pui nedoriti.
Caciulita este baietel si este al doilea ca vioiciune.
Piratul Mic este baietel, a avut primul vaccin facut, dar a avut o infectie drept pt care a trebuit sa ii se faca antibiotic de urgenta, ceea ce a anulat efectul vaccinului. In scurt timp va fi vaccinat din nou cu primul vaccin.
Daca doriti sa adoptati sunati la:
0745068118 / 0743 037 578
sau scrieti la ionuta_qa@yahoo.com
Mama lor a fost a unei persoane care nu a fost suficient de responsabila si care a parasit pisicuta la munca, chiar inainte ca ea sa fete. Persoana a plecat in delegatie si a lasat pisicuta fara adapost, la cheremul cainilor aciuati la munca. Sora mea si sotul ei s-au hotarat sa o adopte iar acum cauta stapani pt pisicutzi. Pisicuta o sa ii intarce cat de curand, moment cand pisicutzii vor fi dati spre adoptie iar pisicuta va fi sterilizata.
Pisicutii au 6 saptamani, sunt deparazitati intern si extern si vaccinati cu primul vaccin (cu carnet de sanatate). Toti stiu sa faca la litiera si sunt foarte jucausi, sanatosi si scumpi.
Tarcatica este fetita si o sa fie data cuiva care este de acord sa o sterilizeze la varsta potrivita astfel incat sa nu dea nastere unor pui nedoriti.
Caciulita este baietel si este al doilea ca vioiciune.
Piratul Mic este baietel, a avut primul vaccin facut, dar a avut o infectie drept pt care a trebuit sa ii se faca antibiotic de urgenta, ceea ce a anulat efectul vaccinului. In scurt timp va fi vaccinat din nou cu primul vaccin.
Daca doriti sa adoptati sunati la:
0745068118 / 0743 037 578
sau scrieti la ionuta_qa@yahoo.com
linuta21- Moderator
Puncte de merit : 5635
Reputatie : 0
Data nasterii : 21/02/1985
Data de inscriere : 15/11/2010
Varsta : 39
Localizare : Brasov
Re: 3 ghemulete de blanita pt adoptie
Tacatica este adoptata