Adopta si ajuta animalele
Bookmarking social
Pastrati adresa Adopta si ajuta animalele! pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa ANU-Animals Need Us pe site-ul dvs. de bookmarking social
Cine ma vrea,sunt superba si din Brasov -Maia
Pagina 1 din 1
Cine ma vrea,sunt superba si din Brasov -Maia
M-am nascut de Sf Marie,si mi se spune Mariuca(din canda in cand),dar de fapt m-au botezat Picea
Sunt mica si fumoasa,pufoasa si jucausa,acum am invatat sa pap si eu singurica,si sunt curioasa de tot ce este nou.Nu fac prostii,doar ma duc si ma uit,la orice e nou,o ascult pe mami,ma duc la ea cand ma cheama,m-a invatat sa pap niste bobite,eun credeam k sunt jucarii,dar sunt pt papa si sunt chiar bune.
Stiu k o sa ma placeti,pt ca mamai imi spune ca sunt frumoasa foc si sigur ma va adopta cineva,si ea se va descurac apoi si singura,pt ca stie ca ea e mai mare si are putine sanse la adoptie.
O sa o prezint si pe mami poate o place si pe ea cineva.
Eu am 1 luna si putin,sunt curata si ma puteti vedea sau adopta(pe mine sau pe mami)cerand info:
Linuta21@yahoo.com
sau 0741 038 467 sau 0767 653 369-Stefan
Sunt mica si fumoasa,pufoasa si jucausa,acum am invatat sa pap si eu singurica,si sunt curioasa de tot ce este nou.Nu fac prostii,doar ma duc si ma uit,la orice e nou,o ascult pe mami,ma duc la ea cand ma cheama,m-a invatat sa pap niste bobite,eun credeam k sunt jucarii,dar sunt pt papa si sunt chiar bune.
Stiu k o sa ma placeti,pt ca mamai imi spune ca sunt frumoasa foc si sigur ma va adopta cineva,si ea se va descurac apoi si singura,pt ca stie ca ea e mai mare si are putine sanse la adoptie.
O sa o prezint si pe mami poate o place si pe ea cineva.
Eu am 1 luna si putin,sunt curata si ma puteti vedea sau adopta(pe mine sau pe mami)cerand info:
Linuta21@yahoo.com
sau 0741 038 467 sau 0767 653 369-Stefan
linuta21- Moderator
Puncte de merit : 5635
Reputatie : 0
Data nasterii : 21/02/1985
Data de inscriere : 15/11/2010
Varsta : 39
Localizare : Brasov
Re: Cine ma vrea,sunt superba si din Brasov -Maia
18 Octombrie 2010
Maia(asa o cheama acum) a ajuns la casa ei!
"Buna dimineata.Fetita mea,creste,s-a acomodat cu noi,doarme in pat cu noi,e rasfatata
casei,face ce vrea.A invatat din prima zi sa faca la nisip,instinctiv.Mananca foarte bine,bea laptic,
apa,mananca pui fiert,ii place smantanica cu painica,e.....o scumpa.Abia astept sa mai creasca sa o
pot strange mai tare,ca acum e tare micuta si fragila.Dar se ingrase vazand cu ochii.Postez cateva
foto cu printesa Maia.I-am comandat de pe www.okazii.ro un cos de noapte foarte frumos!"
Dupa cum v-am spus o sa fie o printesa!
Maia(asa o cheama acum) a ajuns la casa ei!
"Buna dimineata.Fetita mea,creste,s-a acomodat cu noi,doarme in pat cu noi,e rasfatata
casei,face ce vrea.A invatat din prima zi sa faca la nisip,instinctiv.Mananca foarte bine,bea laptic,
apa,mananca pui fiert,ii place smantanica cu painica,e.....o scumpa.Abia astept sa mai creasca sa o
pot strange mai tare,ca acum e tare micuta si fragila.Dar se ingrase vazand cu ochii.Postez cateva
foto cu printesa Maia.I-am comandat de pe www.okazii.ro un cos de noapte foarte frumos!"
Dupa cum v-am spus o sa fie o printesa!
linuta21- Moderator
Data de inscriere : 15/11/2010
Varsta : 39
Localizare : Brasov
linuta21- Moderator