Adopta si ajuta animalele
Bookmarking social
Pastrati adresa Adopta si ajuta animalele! pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa ANU-Animals Need Us pe site-ul dvs. de bookmarking social
Cindy o pisicuta calico
Pagina 1 din 1
Cindy o pisicuta calico
Andre Imelda:
A fost gasita pe trotuar de fiica mea,stand ghemuita...nici nu a incercat macar sa fuga,sa se ascunda.Cand a adus-o in casa am aflat de ce : tremura toata din corpusorul slab,era infrigurata si foarte racita,efectiv nu mai avea forta sa plece,parca astepta sa moara acolo... nu a ripostat cand i-am dat medicamentul,dar nici mancare nu a acceptat,nici apa,a adormit cand a dat de caldura,saracuta era epuizata...
Acum mananca cu placere,a devenit curioasa si jucausa...si spera si ea la casuta ei calduroasa,unde sa toarca linistita ca nu mai moare de foame si frig pe strazi...
Ce zici,te-a fermecat blanita mea magica?
A fost gasita pe trotuar de fiica mea,stand ghemuita...nici nu a incercat macar sa fuga,sa se ascunda.Cand a adus-o in casa am aflat de ce : tremura toata din corpusorul slab,era infrigurata si foarte racita,efectiv nu mai avea forta sa plece,parca astepta sa moara acolo... nu a ripostat cand i-am dat medicamentul,dar nici mancare nu a acceptat,nici apa,a adormit cand a dat de caldura,saracuta era epuizata...
Acum mananca cu placere,a devenit curioasa si jucausa...si spera si ea la casuta ei calduroasa,unde sa toarca linistita ca nu mai moare de foame si frig pe strazi...
Ce zici,te-a fermecat blanita mea magica?
linuta21- Moderator
Puncte de merit : 5637
Reputatie : 0
Data nasterii : 21/02/1985
Data de inscriere : 15/11/2010
Varsta : 39
Localizare : Brasov
linuta21- Moderator
Puncte de merit : 5637
Reputatie : 0
Data nasterii : 21/02/1985
Data de inscriere : 15/11/2010